ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η επιχείρηση μας ΜΕΛΙΟΥ ΓΕΥΣΕΙΣ δραστηριοποιείται στον χώρο της μελισσοκομικής από το 2008. Είναι οικογενειακή επιχείρηση που βασίστηκε στην αγάπη και τον σεβασμό μας για τις Μέλισσες και την Φύση.

Το ξεκίνημα, μας βρήκε στα προάστια της Πάτρας οπού από εκεί ξεκίνησε να χτυπάει η καρδιά της επιχείρησης και γρήγορα βρεθήκαμε στο κέντρο της αγαπημένης μας πόλης, την Πάτρα όπου με το φυσικό μας κατάστημα δώσαμε νέα πνοή στην επιχείρηση μας.

Τα πρώτα βήματα έγιναν με μια δομή πέντε μελισσιών στο χωριό μας , την Γουμένισσα Καλαβρύτων. Εκεί για αρκετό διάστημα παρατηρήσαμε και ασχοληθήκαμε με τον θαυμαστό κόσμο της μέλισσας. Μέσω της ενασχόλησης, της τεχνογνωσίας και της εμπειρίας μας σε βάθος χρόνου εξελίξαμε το αντικείμενο μας και σιγά σιγά τα μελίσσια μας αυξήθηκαν. Δημιουργήσαμε μελισσοκομικές εγκαταστάσεις για να περνάει από τα χέρια μας όλη η διαδικασία παραγωγής και τυποποίησης/εμφιάλωσης και κάπως έτσι φτάνουμε στο σήμερα. Πλέον διατηρούμε έναν μεγάλο αριθμό παραγωγικών μελισσιών τα οποία βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και μπορούν να μας προσφέρουν ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων.

Καλάθι αγορών